Κυριακή 17 Απριλίου 2016

http://arsimpar.blogspot.gr/                                                                                                17/4/2016

ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο Υπ. Παιδείας βιάζεται γρήγορα-γρήγορα να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον τρόπο διορισμού των αναπληρωτών, που θα καταδικάσει στην ανεργία πλέον των μισών αναπληρωτών που εργάζονται φέτος, ελπίζοντας ότι δεν θα προλάβουν να εγερθούν σημαντικές αντιδράσεις.
Υπάρχει επιτακτική ανάγκη λοιπόν να οργανωθούμε άμεσα. Επείγει να προγραμματίσουμε διάφορες δράσεις αυτή την εβδομάδα:
1.Τη Δευτέρα πρέπει να ενημερώσουμε κατ' αρχήν τους Συλλόγους στους οποίους ανήκουμε ο καθένας και να βγούμε κατά ομάδες στα σχολεία.
2. Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ, αναπληρωτές και μη, έναν προς έναν, να έρθετε τη Δευτέρα το βράδυ στις 8.30 στο ΔΣ στα Πευκάκια να συζητήσουμε, να οργανώσουμε τις αντιδράσεις μας, για να μη ψηφιστεί το νομοσχέδιο.
3. Ζητάμε άμεσα από το ΔΣ  της ΕΛΜΕ να πάρει πρωτοβουλίες προς αυτή τη κατεύθυνση.
·        Να απευθύνει κι αυτό κάλεσμα σε όλους και δη τους αναπληρωτές για περαιτέρω δράσεις περιοδείες στα σχολεία, να αποφασίσει κινητοποίηση - απεργία για την Πέμπτη σε συντονισμό με άλλα σωματεία για αυτό το θέμα. 
·        Να ζητήσει από την ΟΛΜΕ να αποχωρήσει από τις συζητήσεις με το Υπουργείο και να προγραμματίσει νέες ΓΣ των ΕΛΜΕ και ΓΣ των Προέδρων, με αγωνιστικό πρόγραμμα συνολικά για όλη την επίθεση που δεχόμαστε.
4. Χρειαζόμαστε διευκολυντικές στάσεις εργασίας για να μπορούμε να συμμετέχουμε. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη σε πολύμορφες δράσεις που θα αποφασίσουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ
 ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
ΟΧΙ  ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ - ΑΣΕΠίτες - ΠΡΟΠΥΠΗΡΕΣΙΑριους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου